Arun Thai Massage

FAQ

Ovdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja

Tajlandska masaža kombinira kompresiju, akupresuru i pasivno istezanje. Oni povećavaju opseg pokreta u zglobovima i mišićima. Ovo također može poboljšati vaše držanje. Pomaže kod bolova u leđima.

Izvodi se na podu ili čvrstoj prostirci, tipična tajlandska masaža traje oko 90 minuta. Praktikanti koriste svoja cijela tijela, uključujući ruke, laktove, stopala i koljena da bi stajali, klečali ili hodali po primatelju i stvorili duboki pritisak.

Dok se švedska i duboka masaža odvijaju na stolu za masažu, tajlandske masaže se odvijaju na podnoj prostirci. To klijentu omogućuje potpuniji raspon pokreta — što je zgodno. Jer za razliku od zapadnjačkih stilova masaže, nećete samo ležati na leđima ili trbuhu kada primate tajlandsku masažu.

Mnogi ljudi vjeruju da zdravstvene dobrobiti tajlandske masaže uključuju smanjenje stresa, povećanje energije i poboljšanje atletske izvedbe. Tajlandska masaža koristi tehnike nježnog pritiska i istezanja za opuštanje cijelog tijela. Ovo je drevna praksa iscjeljivanja koja potječe iz Indije.

Najkasnije 1h prije masaže pojedite nešto, pojedite svježe voće ili namirnice. Pijte više čaja ili vode, izbjegavajte kavu, nemojte piti alkohol. Napravite kućno istezanje – napravljeno prije masaže smanjuje bol nakon nje.

Tajlandska masaža je drevna praksa s brojnim dobrobitima koje podupire suvremena znanost. Može smanjiti ozbiljnost vaših glavobolja, smanjiti bolove u donjem dijelu leđa i zglobovima, povećati vašu fleksibilnost, smiriti vaše tjeskobe i dati energiju vašem umu i tijelu. Tajlandska masaža nije pasivan tretman.

ARUN Thai Massage

Što klijenti kažu o nama

Išao sam na masaže kod raznih terapeuta i kiropraktičara tijekom godina zbog konstantne boli u leđima, ali nakon posjeta ovom mjestu u zadnjih 4 mjeseca, mogu iskreno reći da su mi leđa sada puno,puno bolje nego što su godinama bila. Stvarno bih preporučio svima koji imaju probleme u leđima da isprobaju ovu masažu, jer sam sasvim siguran da nećete biti razočarani učincima. Puno hvala cjelokupnom osoblju na profesionalnosti i vidimo se opet!

Denis Antonić

Prekrasan i ugodan ambijent. Predobro iskustvo; moja prva tajlandska masaža koja je prošla izvanredno; drage Tajlanđanke pogode svaki mišić. Istegnule su me maksimalno. Ugodna bol 🧚🏻‍♂️. Osoblje također ljubazno, na kraju smo popili i čaj! Vraćamo se sigurno

Nora Mlinarić

Jučer sam bila na masaži glave i ramena, ali budući da nisam imala nikakvu masažu od posjeta Tajlandu 2018, shvatila sam da je ovo najbolja masaža koju sam ikada imala; maserka je izvrsna u svom poslu, pretpostavljam sa ogromnim iskustvom,a za 50€ po satu za glavu i ramena/tradicionalnu tajlandsku masažu smatram da je trošak sasvim razuman i da se isplati, ​​čovjek se nakon toga osjeća pomlađeno, i preporučila bih to svakome, sljedeći put ću rezervirati masažu cijelog tijela.

Tanja Polanscak

Za kvalitetu kakvu nudi salon Arun Thai masaža nikad niste ni prestari ni premladi ni preumorni ni prebolesni. Uvijek ste taman i za isto toliko-taman novca. Vrhunski omjer kvalitete, koristi i cijene. Osoblje sjajno, ambijent originalan i taman, ni previše ni premalo. Čestitam, vidimo se.😊

Kresimir Vrkljan

Moja današnja masaža je bila na visokom nivou,od odmjerene jačine pritiska do ritma pokreta ruka. Umirujuća muzika u pozadini kao da se upijala u moju kožu zajedno sa aromatskim uljem.Sve u svemu,vrlo ugodna atmosfera. Hvala cjelokupnom osoblju za ovaj prekrasan doživljaj,sigurno ću doći opet!

Vesna Pepsi

Bolju masažu nisam imao ni na Tajlandu a bio sam tamo često. Vrlo iskusne maserke,autentičan ambijent i čistoča na najvišem nivou. Za svaku preporuku,definitivno ću opet doći!!!

Goran Narančić

Arun Thai massage Zagreb, nezaobilazno mjesto u centru grada....vracanje k sebi i osjecaj trenutne teleportacije na Thailand. Nesto sto zelite pokloniti svakome, a ponajprije sebi. Pohvala za cistocu, osoblje, prekrasan ambijent I uslugu. Za svaku preporuku!

Renata Banović
5/5