Arun Thai Massage

Kontakt

Email

info@arun.hr

Telefon

+385 99 481 7878

Lokacija

Ul. Frane Petrića 7, 10000, Zagreb

FAQ

Najčešće postavljana pitanja

ARUN Thai Massage

Što klijenti kažu o nama

Išao sam na masaže kod raznih terapeuta i kiropraktičara tijekom godina zbog konstantne boli u leđima, ali nakon posjeta ovom mjestu u zadnjih 4 mjeseca, mogu iskreno reći da su mi leđa sada puno,puno bolje nego što su godinama bila. Stvarno bih preporučio svima koji imaju probleme u leđima da isprobaju ovu masažu, jer sam sasvim siguran da nećete biti razočarani učincima. Puno hvala cjelokupnom osoblju na profesionalnosti i vidimo se opet!

Denis Antonić

Prekrasan i ugodan ambijent. Predobro iskustvo; moja prva tajlandska masaža koja je prošla izvanredno; drage Tajlanđanke pogode svaki mišić. Istegnule su me maksimalno. Ugodna bol 🧚🏻‍♂️. Osoblje također ljubazno, na kraju smo popili i čaj! Vraćamo se sigurno

Nora Mlinarić

Jučer sam bila na masaži glave i ramena, ali budući da nisam imala nikakvu masažu od posjeta Tajlandu 2018, shvatila sam da je ovo najbolja masaža koju sam ikada imala; maserka je izvrsna u svom poslu, pretpostavljam sa ogromnim iskustvom,a za 50€ po satu za glavu i ramena/tradicionalnu tajlandsku masažu smatram da je trošak sasvim razuman i da se isplati, ​​čovjek se nakon toga osjeća pomlađeno, i preporučila bih to svakome, sljedeći put ću rezervirati masažu cijelog tijela.

Tanja Polanscak

Za kvalitetu kakvu nudi salon Arun Thai masaža nikad niste ni prestari ni premladi ni preumorni ni prebolesni. Uvijek ste taman i za isto toliko-taman novca. Vrhunski omjer kvalitete, koristi i cijene. Osoblje sjajno, ambijent originalan i taman, ni previše ni premalo. Čestitam, vidimo se.😊

Kresimir Vrkljan

Moja današnja masaža je bila na visokom nivou,od odmjerene jačine pritiska do ritma pokreta ruka. Umirujuća muzika u pozadini kao da se upijala u moju kožu zajedno sa aromatskim uljem.Sve u svemu,vrlo ugodna atmosfera. Hvala cjelokupnom osoblju za ovaj prekrasan doživljaj,sigurno ću doći opet!

Vesna Pepsi

Bolju masažu nisam imao ni na Tajlandu a bio sam tamo često. Vrlo iskusne maserke,autentičan ambijent i čistoča na najvišem nivou. Za svaku preporuku,definitivno ću opet doći!!!

Goran Narančić

Arun Thai massage Zagreb, nezaobilazno mjesto u centru grada....vracanje k sebi i osjecaj trenutne teleportacije na Thailand. Nesto sto zelite pokloniti svakome, a ponajprije sebi. Pohvala za cistocu, osoblje, prekrasan ambijent I uslugu. Za svaku preporuku!

Renata Banović
5/5